Shërbimet që ofron MasterDent

Implante Dentare

Implanti dentar është rrënja artificiale e një dhëmbi që vendoset në kockën e gojës për të shtuar...

Më tepër

Faseta E-Max

Implanti dentar është rrënja artificiale e një dhëmbi që vendoset në kockën e gojës për të shtuar...

Më tepër

Terapi / Protetik

Eshtë metoda më e re dhe bashkëkohore për dizenjimin e dhëmbëve për pacientët...

Më tepër

Kirurgji Orale

Kirurgjia orale është ajo degë e stomatologjisë, që merret me ndërhyrjet kirurgjikale...

Më tepër

Estetika Dentare

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore...

Më tepër

Aparate Dentare

Ortodoncia është ajo pjesë e dentistrisë që merret me drejtimin ose levizjen e dhëmbëve duke...

Më tepër

Trajtimi Fëmijëve

Dentistria pediatrike është degë e stomatologjisë e cila kujdeset për dhëmbët e fëmijëve...

Më tepër

Fillers & Botox

Çdo femër dëshiron që të ketë akoma më pak rrudha seç ka, dhe që të ketë një lëkurë...

Më tepër

Turizmi Dentar

Vizitoni Shqiperinë

Më Tepër

Akomodimi

Më Tepër

Diagnostifikimi

Më Tepër

Transporti

Më Tepër
E shkëlqyeshme
Bazuar në 51 komente
Denissa Nushi
Denissa Nushi
2023-12-08
Professionali, lavorano in modo perfetto e indolore ogni medico ha la propria mansione dal chirurgo alla cura dentale alle protesi ai impianti o il lavori di ortodonzia infantili e non!! Ho fatto in intervento con impiato all’osso i miei figli entrambi cura dentale e apparecchi. Prezzi impareggiabili con l’italia e anche la bravura la disponibilità…lavoro eccellente !!❤️
Elida Vogli
Elida Vogli
2023-05-12
Kerkoni nje klinike qe ti ktheni vetes suaj buzeqeshjen mbreselenese?? Jeni ne vendin e duhur…sherbim nga staf profesional dhe te mirekuptueshem…ambjent super i paster…vjen me dhimbje e largohesh pa dhimbje …😁😁😁
Lorenzo Albani
Lorenzo Albani
2023-03-07
Siamo una coppia di Bergamo (Italy) che ha scelto proprio loro fra tutti ! La prima volta siamo stati con un amico Albanese e ad oggi è passato un anno e mezzo e per qualsiasi cosa prendiamo l’aereo e torniamo da loro!!! Ambiente pulito, professionalità, ti fanno sentire come a casa! Che dire… PROVARE PER CREDERE ! Grazie ancora ad Eryon, sua moglie e a tutto lo staff! ♥️. Tirana splendida! A presto Marina e Lorenzo
kozeta ferra
kozeta ferra
2022-07-12
Team super bravi ! Un lavoro preciso ! Complimenti e Grazie a tutti ! Consiglio solo Masterdent albania ! 👏🏻👏🏻👏🏻
Armando Paheshti
Armando Paheshti
2022-07-12
Un lavoro straordinario, un staff sempre disponibile complimenti 👏👏
Marina Fais
Marina Fais
2022-06-14
Super !!!!!!! 👏👏👏👏
Vjollca Dauti
Vjollca Dauti
2022-05-17
Thjeshtë më te mirët. Profesionist në çdo detaj.
sojnike nako
sojnike nako
2022-03-17
erkida cela
erkida cela
2022-02-12
Fale punes tuaj buzeqesh pa siklet, nuk kam dhimbje dhe i ndjej dhembet sikur i kam te mite. Uroj te shkelqeni ne cdo pune 🏆🏆
gjergj merlika
gjergj merlika
2022-01-29
Dopo completato intervento,e finito tutto consigliato da parte dello staff della clinica MasreDent,convinto ,ringrazio di cuore.