Shërbimet që ofron MasterDent

Implante Dentare

Implanti dentar është rrënja artificiale e një dhëmbi që vendoset në kockën e gojës...

Më tepër

Faseta E-Max

Fasetat E-Max janë metoda më bashkëkohore që realizojnë një estetikë perfekte...

Më tepër

Terapi / Protetik

Eshtë metoda më e re dhe bashkëkohore për dizenjimin e dhëmbëve për pacientë...

Më tepër

Kirurgji Orale

Kirurgjia orale është ajo degë e stomatologjisë, që merret me ndërhyrjet kirurgjikale në...

Më tepër

Estetika Dentare

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja...

Më tepër

Aparate Dentare

Ortodoncia është ajo pjesë e dentistrisë që merret me drejtimin ose levizjen...

Më tepër

Trajtimi Fëmijëve

Dentistria pediatrike është degë e stomatologjisë e cila kujdeset për dhëmbët...

Më tepër

Fillers & Botox

Çdo femër dëshiron që të ketë akoma më pak rrudha seç ka, dhe që të ketë një lëkurë...

Më tepër

Jepini fund problemeve dentare

Ekipi ynë në MasterDent,me mjek stomatologë të specializuar ofron trajtime në fusha të ndryshme të dentistrisë. Në klinikën tonë mund të fitoni buzëqeshjen që gjithmonë keni ëndërruar.

Stafi ynë ofron përkujdesje maksimale dhe shërbime profesionale për të gjitha trajtimet dentare që ju nevojiten.

Qëllimi ynë është të sjellim nje nivel të lartë shërbimit tonë të specializuar duke e kombinuar me teknologjinë me të fundit.

Jepini fund problemeve dentare

Ekipi ynë në MasterDent,me mjek stomatologë të specializuar ofron trajtime në fusha të ndryshme të dentistrisë. Në klinikën tonë mund të fitoni buzëqeshjen që gjithmonë keni ëndërruar.

Stafi ynë ofron përkujdesje maksimale dhe shërbime profesionale për të gjitha trajtimet dentare që ju nevojiten.

Qëllimi ynë është të sjellim nje nivel të lartë shërbimit tonë të specializuar duke e kombinuar me teknologjinë me të fundit.

Telefono Tani

Telefono Tani