Rreth MasterDent

Ekipi ynë në MasterDent, me mjek stomatologë dhe laborant dentar të specializuar, ofron shërbime në fusha të ndryshme të dentistrisë.

 

Stafi ynë, ofron shërbime profesionale dhe përkujdesje maksimale për të gjitha trajtimet dentare që ju nevojiten.

 

Ka ardhur koha, kur vizita tek dentisti të jetë kënaqësi dhe jo frikë. Së bashku mund të fitojmë buzëqeshjen që keni ëndërruar.

Rreth MasterDent

Ekipi ynë në MasterDent, me mjek stomatologë dhe laborant dentar të specializuar, ofron shërbime në fusha të ndryshme të dentistrisë.

 

Stafi ynë, ofron shërbime profesionale dhe përkujdesje maksimale për të gjitha trajtimet dentare që ju nevojiten.

 

Ka ardhur koha, kur vizita tek dentisti të jetë kënaqësi dhe jo frikë. Së bashku mund të fitojmë buzëqeshjen që keni ëndërruar.

Misioni

Të ofrojmë cilësinë më të lartë në të gjitha shërbimet dentare

Vizioni

Të ndryshojmë mënyrën se si dentistria ështe aplikuar në të shkuarën

Vlerat

Profesionalizëm
Korrektesë
Shpejtësi.

Laboratori Dentar
në MasterDent

Laboratori drejtohet nga teknikë të specializuar të cilët bashkë me teknologjinë më të fundit, garantojnë arritjen e një estetike perfekte.


Kombinimi i eskperiences 20 vjecare dhe teknologjisë moderne (CAD/CAM) bën të mundur arritjen e nje standarti të lartë të punimeve.

Laboratori Dentar
në MasterDent

Laboratori drejtohet nga teknikë të specializuar të cilët bashkë me teknologjinë më të fundit, garantojnë arritjen e një estetike perfekte.


Kombinimi i eskperiences 20 vjecare dhe teknologjisë moderne (CAD/CAM) bën të mundur arritjen e nje standarti të lartë të punimeve.

Staf Profesional

Merrni shërbim të kualitetit të lartë dentar të garantuar

Hapur 6 ditë në javë

Jemi gjithmonë të disponueshëm për ju sa herë ju keni nevojë për ne

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Zyrë dixhitale moderne

Ju mund të prenotoni 24/7 online vizitën tuaj në klinikë

Fleksibilitet pagesash

Klinika ofron fleksibilitet në llojet e pagesave

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Staf Profesional

Merrni shërbim të kualitetit të lartë dentar të garantuar

Hapur 6 ditë në javë

Jemi gjithmonë të disponueshëm për ju sa herë ju keni nevojë për ne

Zyrë dixhitale moderne

Ju mund të prenotoni 24/7 online vizitën tuaj në klinikë

Fleksibilitet pagesash

Klinika ofron fleksibilitet në llojet e pagesave