Turizmi Dentar

Pasuritë e pafundme natyrore, relievi, klima dhe brigjet detare e kanë kthyer Shqipërinë në një destinacion të preferuar për turistë të shumtë, ndërsa gjatë viteve të fundit, gjithnjë e më në rritje ka qenë edhe trend i të huajve apo emigrantëve shqiptarë, të cilët u drejtohen klinikave dentare.

Trajtimet dentare janë shërbime të shtrenjta, sidomos në Evropë e SHBA. Dhe pikërisht për këtë lindi edhe koncepti i Turizmit Dentar, një koncept i cili tashmë nuk është më një gjë e re, por një praktikë që ndiqet prej një kohe të gjatë në shumë vende. Pacientët udhëtojnë në vende të ndryshme për të marrë një shërbim dentar me kosto më të ulët.

Kur bëhet fjalë për Turizmin Dentar: Ne synojmë t’ju japim një shërbim të pakonkurrueshëm në aspektin e cilësisë e kostos.

Qëllimi ynë është një shërbim dentar me një kosto të përballueshme pa ndryshuar standardet e cilësisë.

Nëqoftëse bëni një rezervim në klinikën MasterDent në lidhje me shërbimin e Turizmit Dentar, do të gjeni:

-Programim i gjithë periudhës tuaj të qëndrimit në Shqipëri (bileta avioni, rezervim hoteli, programim vizitash kulturore në objekte të ndryshme turistike)
-Transfertat Aeroport-Hotel-Aeroport dhe Hotel-Klinikë-Hotel
-Asistencë turistike gjatë kohës së qëndrimit në Shqipëri
-Program fleksibel i vizitave dhe shërbimeve dentare
-Asistencë mjekësore edhe pas periudhës së largimit nga Shqipëria nëpërmjet telefonit dhe e- mail.

Turizmi Dentar

Pasuritë e pafundme natyrore, relievi, klima dhe brigjet detare e kanë kthyer Shqipërinë në një destinacion të preferuar për turistë të shumtë, ndërsa gjatë viteve të fundit, gjithnjë e më në rritje ka qenë edhe trend i të huajve apo emigrantëve shqiptarë, të cilët u drejtohen klinikave dentare.

Trajtimet dentare janë shërbime të shtrenjta, sidomos në Evropë e SHBA. Dhe pikërisht për këtë lindi edhe koncepti i Turizmit Dentar, një koncept i cili tashmë nuk është më një gjë e re, por një praktikë që ndiqet prej një kohe të gjatë në shumë vende. Pacientët udhëtojnë në vende të ndryshme për të marrë një shërbim dentar me kosto më të ulët.

Kur bëhet fjalë për Turizmin Dentar: Ne synojmë t’ju japim një shërbim të pakonkurrueshëm në aspektin e cilësisë e kostos.

Qëllimi ynë është një shërbim dentar me një kosto të përballueshme pa ndryshuar standardet e cilësisë.

Nëqoftëse bëni një rezervim në klinikën MasterDent në lidhje me shërbimin e Turizmit Dentar, do të gjeni:

-Programim i gjithë periudhës tuaj të qëndrimit në Shqipëri (bileta avioni, rezervim hoteli, programim vizitash kulturore në objekte të ndryshme turistike)
-Transfertat Aeroport-Hotel-Aeroport dhe Hotel-Klinikë-Hotel
-Asistencë turistike gjatë kohës së qëndrimit në Shqipëri
-Program fleksibel i vizitave dhe shërbimeve dentare
-Asistencë mjekësore edhe pas periudhës së largimit nga Shqipëria nëpërmjet telefonit dhe e- mail.

MasterDent - Klinikë Dentare
Plotësoni formularin më poshtë.

Cmime të Arsyeshme

Kualitet i Lartë

Shërbim Profesional