1. Implantet Dentare kanë një forcë më të madhe se dhëmbi që zëvendësojnë dhe nuk mund të prishen. Një implant dentar nuk mund të krijojë një kavitet për shkak të materialit imun që ka!
  2. Implantet përmbajnë të njëjtin material që NASA përdor për raketat!
  3. Implantet e forcojnë kockën edhe më shumë! (ndryshe nga c’mendohet që mund ta dobesojnë).
  4. Procedura e vendosjes së implanteve është e padhimbshme dhe shumë pak traumatike.
  5. Pa limit moshe: Duke nisur që 18 Vjec