A shkakton prishje ose dëmtim të dhëmbëve , konsumimi I tepërt I ëmbëlsirave,?

Të gjithë e dimë se sheqeri është I dëmshëm për dhëmbët tuaj, por cfarë do…

Çfarë është Paradontopatia

Parodontopatia (e njohur si parodontozë) është sëmundje që i sulmon të gjitha shtresat mbrojtëse të…

Fasetat Dentare

Fasetat Dentare Fasetat Dentare, të ashtuquajtura Faseta Estetike janë shtresa të holla porcelani ose kompoziti…

INVISALIGN

INVISALIGN është një shinë transparente e përbërë nga Rezine Poliuretani dhe Bisfenol A. Përdorimi i…

Fakte për dhëmbët

Dhëmbët tuaj janë si gjurma e gishtit tuaj. Kjo është arsyeja pse të dhënat dentare…

5 fakte interesante mbi Implantet Dentare

Implantet Dentare kanë një forcë më të madhe se dhëmbi që zëvendësojnë dhe nuk mund…

Pse duhet t’i zëvendësojmë mbushjet me amalgam?

Amalgami, ka në përberje të tij zhivë, që është shumë e dëmshme për trupin Me…